Toetsenbordstickers: De beste en veel verschillende soorten!

Toetsenbordstickers zijn heel handig. Voor programmeurs kan het handig zijn, maar ook voor anderen die (regelmatig) gebruik maken van een toetsenbord. Er zijn zelfs speciale toetsenbordstickers voor blinden en slechtzienden. Verder komen de volgende soorten toetsenbordstickers langs in dit artikel: Toetsenbordstickers (Keyboard stickers) met kleine letters, QWERTY, AZERTY, verschillende talen, lichtgevend en fluorescerend en er zijn speciale toetsenbordstickers voor blind typen. Bestellen is eenvoudig via de linkjes en groene knoppen. Lees lekker verder!

Waarom zijn toetsenbordstickers handig?

Toetsenbordstickers zijn op verschillende manieren en voor verschillende personen handig:

  • Voor mensen die veel achter hun laptop bezig zijn in de avond of in slecht belichte omgevingen. Dit zijn bijvoorbeeld mensen die veel reizen en werken. Daarvoor zijn lichtgevende en fluorescerende toetsenbordstickers erg handig.
  • Blinde en slechtziende mensen kunnen last hebben om alle toetsen op een toetsenbord goed te zien. Hiervoor zijn speciale toetsenbordstickers voor blinden en slechtzienden. Deze stickers maken letters en andere tekens groter.
  • Als je blind wil leren typen, zijn toetsenbordstickers superhandig. Bijvoorbeeld met stickers in bepaalde kleuren kan je letters en andere tekens op een toetsenbord verbergen. Je leert daarmee patronen herkennen en blind typen.
  • Voor degenen die hun toetsenbordindeling willen veranderen naar een andere indeling, zoals QWERTY of AZERTY.
  • Misschien typ je vaak in een andere taal of vind je het fijner om toetsen in een andere taal te hebben? Dan zijn er ook toetsenbordstickers in andere talen, zoals in het Arabisch, Russisch, Turks, Hebreeuws, Koreaans, Japans, Thais, Italiaans, Spaans en Duits.

Taal veranderen van een toetsenbord

Het is allemaal leuk en aardig, toetsenbordstickers in een andere taal, maar dan moet je eerst het toetsenbord veranderen naar de juiste taal.

In Windows 10 is dat heel simpel. Klik eerst op de Windows knop en zoek naar Instellingen. Daarna klik je op Tijd en taal. Links in het menu staat Taal, klik daarop. Nu kan je een toetsenbord toevoegen bij een taal, als je op een taal klikt en daarna op Opties.

Toetsenbord toevoegen bij taal Windows 10
Klik op het gifje om het te vergroten

Als je een toetsenbord hebt toegevoegd, verschijnt er een taalknopje in de taakbalk. Hier kan je een taal kiezen die je wil gebruiken voor je toetsenbord.

Taal kiezen toetsenbord (Keyboard) Windows 10
Klik op de afbeelding om het te vergroten

Bij een Mac werkt het weer iets anders. Gelukkig staat er op de website van Apple een duidelijk artikel hoe je dat simpel kan doen. Toetsenbordstickers.nl heeft speciale toetsenbordstickers voor een Mac.

Verschillende soorten

Er zijn verschillende soorten toetsenbordstickers. Hieronder staan de meest populaire soorten. Via de linkjes en groene knoppen kan je de toetsenbordstickers eenvoudig bestellen.

Toetsenbordstickers blind typen

Wil je sneller en efficiënter werken en blind leren typen? Gekleurde toetsenbordstickers die toetsen verbergen zijn ideaal om dat te leren. Door de verschillende kleuren ga je sneller leren waar alle toetsen precies staan en patronen herkennen.

Ja, ik wil gekleurde toetsenbordstickers om blind te leren typen!

Toetsenbordstickers kleine letters

Normaal gesproken staan er alleen vrij grote letters op je toetsen. Lijkt het je handig om ook kleine letters op je toetsen te hebben. Speciaal daarvoor zijn er toetsenbordstickers met kleine letters.

Ja, ik wil toetsenbordstickers met kleine letters kopen!

Toetsenbordstickers QWERTY / Keyboard stickers QWERTY / QWERTY stickers laptop

Misschien heb je momenteel wel een toetsenbord met een andere indeling, maar wil je naar een QWERTY indeling gaan. Dan zijn QWERTY toetsenbordstickers (Keyboard stickers) echt ideaal voor je losse toetsenbord of op je laptop.

Ja, ik wil QWERTY toetsenbordstickers (Keyboard stickers) kopen!

Toetsenbordstickers AZERTY / Keyboard stickers AZERTY

Heb je een toetsenbord omgezet naar een AZERTY indeling of wil je dat gaan doen? Dan kloppen waarschijnlijk je toetsen niet meer. Met AZERTY toetsenbordstickers (Keyboard stickers) los je dat op.

Ja, ik wil AZERTY toetsenbordstickers (Keyboard stickers) kopen!

Toetsenbordstickers blinden en slechtzienden

Voor blinden en slechtzienden kan het lastiger zijn om de toetsen goed te kunnen zien. Maar er zijn gelukkig toetsenbordstickers die het makkelijker maken voor blinden en slechtzienden. Denk bijvoorbeeld aan toetsenbordstickers met grotere en beter zichtbare letters.

Ja, ik wil toetsenbordstickers voor blinden en slechtzienden kopen!

Lichtgevende en fluorescerende toetsenbordstickers

Werk je vaak in donker of slecht belichte omgevingen, dan is het lastiger om je toetsen goed te kunnen zien. Je raakt ook vermoeider, doordat je je meer moet focussen op de slecht zichtbare toetsen. Lichtgevende en fluorescerende toetsenbordstickers bieden uitkomst. Ook “glow in the dark” toetsenbordstickers zijn handig.

Ja, ik wil lichtgevende en fluorescerende toetsenbordstickers kopen!

Toetsenbordstickers talen

Heb je de taal van een toetsenbord veranderd? Dat is heel leuk, maar dan kloppen waarschijnlijk je toetsen niet meer. Gelukkig zijn er toetsenbordstickers in allerlei talen die dat oplossen.

Er zijn toetsenbordstickers in de volgende talen beschikbaar: Arabisch, Russisch, Turks, Hebreeuws, Koreaans, Japans, Thais, Italiaans, Spaans en Duits.

Ook op toetsenbordstickers.nl zijn toetsenbordstickers in verschillende talen verkrijgbaar.

Meer toetsenbordstickers + andere aanrader

Hierboven heb je de beste en veel verschillende toetsenbordstickers gezien. Onder andere toetsenbordstickers voor blind typen zijn populair. Ook mooi is dat er speciale toetsenbordstickers zijn voor blinden en slechtzienden.

Je hebt nog meer soorten gezien, maar die gaan we hier niet meer herhalen. Wil je verder kijken? Dan staan er op toetsenbordstickers.nl en Bol.com nog meer goede en handige toetsenbordstickers.

Het artikel met de leukste laptopstickers is wellicht ook interessant voor je. Van zichzelf is een laptop eigenlijk best saai. Laptopstickers kunnen je laptop een stuk leuker maken.

Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Laat dan hieronder een reactie achter of neem contact op.

Plaats een reactie