Programmeren hoeft niet moeilijk te zijn..

Ik had ook moeite met programmeren

Wat heb ik veel websites bezocht om te leren programmeren. Het aantal wil je niet weten! Toch kwam ik niet veel verder. Veel informatie op internet is niet goed en ongestructureerd. Ik dacht: “Is programmeren wel wat voor mij?”

Toch heb ik niet opgegeven en doorgezet. Na meer programmeerervaring te hebben opgedaan, kwam ik erachter dat er 7 hele belangrijke basisonderdelen zijn. Als je deze basisonderdelen beheerst, kan je dit toepassen in heel veel programmeertalen!

Ik zou willen dat ik terug in de tijd kon en toen het e-book “Snelcursus Leren Programmeren” had gelezen. Dit had zoveel tijd gescheeld. 

Nu kan ik overal ter wereld mijn programmeerkennis delen. Als ik kan programmeren, kan jij het ook!

Bas Dingemans in Italië op vakantie

* Na aankoop direct in je mailbox! Bij aanmelding voor de nieuwsbrief krijg je gratis levenslang nieuwe updates van het e-book.

Wat krijg en leer je allemaal in "Snelcursus Leren Programmeren"?

Snelcursus Leren Programmeren cover 2.3 3D
 • Je begint echt vanaf 0 en leert eerst wat programmeren is.
 • De 7 basisonderdelen van het programmeren in Java, Python en PHP.
 • Vele voorbeeldcodes en oefeningen om het zelf echt in de vingers te krijgen.
 • Je kan eenvoudig online leren programmeren in de aanbevolen online compilers.
 • Hoe een computer programmeertalen kan begrijpen.
 • Verschil tussen client en server.
 • Verschillen tussen programmeertalen.
 • Database (In de praktijk ga je ook met een database leren werken!)
 • Versiebeheer (In de praktijk ga je ook versiebeheer leren toepassen met een oefenproject!)
 • Een Python game maken vanaf scratch en door de kennis over de basisonderdelen ga je alle code echt goed begrijpen.
 • Op een simpele en snelle manier een portfolio website maken, daarmee word je kans op een baan of opdrachten vergroot!
 • Na het e-book heb je een beter beeld wat de mogelijkheden zijn, waar je precies naartoe wil en met welke programmeertalen je dat kan doen.
 • “Snelcursus Leren Programmeren” is momenteel alleen in PDF formaat beschikbaar.

Een deel van het aankoopbedrag gaat naar goede doelen

Zelf ben ik slechthorend, daarom doneer ik een deel van elk verkocht e-book aan stichtingen die dove en slechthorende kinderen in Afrika helpen.

Als dove of slechthorende heb je helaas al een achterstand in deze maatschappij. Je moet harder knokken om je doelen te bereiken. Dove en slechthorende kinderen in Afrika hebben vaak helemaal geen toekomst. 

Ik ben er trots op als ik met mijn bijdrage weer een kind kan laten horen met een hoortoestel of een operatie. Ik vind het zeer belangrijk om deze kinderen ook een toekomst te geven.

Geef gehoor aan slechthorende en dove kinderen in Afrika

* Na aankoop direct in je mailbox! Bij aanmelding voor de nieuwsbrief krijg je gratis levenslang nieuwe updates van het e-book.

Verdien veel geld en beteken wat voor de maatschappij

Als programmeur kan je een lekkere boterham verdienen. Als je bij een bedrijf als programmeur/developer aan de slag gaat, verdien je een goed salaris. Of je kan bijvoorbeeld voor jezelf werken als ZZP’er. Misschien wil je wel een game of een app maken en daar geld mee verdienen? Een programmeur/developer heeft heel veel mogelijkheden! “Snelcursus Leren Programmeren” is de ideale start om die stap te maken.

Door de grote mogelijkheden kan je ook veel betekenen voor de maatschappij. Stel dat jij een game maakt, waardoor slechthorende kinderen beter leren praten op een leuke manier. Dan kan je echt wat betekenen voor de ontwikkeling van deze kinderen. Als programmeur kan je echt een steentje bijdragen aan een betere wereld.

Vanuit een zolderkamertje zijn programmeurs simpel begonnen en enorm rijk geworden. Denk bijvoorbeeld aan Bill Gates met Microsoft. En de oprichters van Marktplaats zijn ook simpel begonnen met Marktplaats te programmeren op een zolderkamer. Nu is het een miljoenenbusiness. Misschien heb jij wel een baanbrekend idee in gedachten? Begin aan “Snelcursus Leren Programmeren” om de eerste stappen te zetten.

Waar wacht je nog op?

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? “Snelcursus Leren Programmeren” legt de 7 basisonderdelen van het programmeren heel makkelijk uit in Java, Python en PHP. Geen omslachtig gedoe, maar gewoon simpel. Daarnaast leer je nog veel andere dingen waar programmeurs mee te maken kunnen krijgen en ga je een prachtige portfolio website voor jezelf maken (Meer kans op een baan of opdrachten!).

Na het e-book heb je heel veel inzichten opgedaan. Je weet welke kant je op wil en met welke programmeertalen je dat kan doen. Dit scheelt zoveel tijd!

Omdat ik wil dat iedereen in de lente van 2024 gaat leren programmeren, is de prijs tijdelijk €25,00. Normaal is het €35,00. De prijs gaat snel weer naar €35,00. Profiteer nu het nog kan!

Grote lentekorting: €25,00 (Inclusief BTW)

Normale prijs: €35,00

* Na aankoop direct in je mailbox! Bij aanmelding voor de nieuwsbrief krijg je gratis levenslang nieuwe updates van het e-book.