Raspberry Pi kopen: Eenvoudig te bestellen!

Wil jij een Raspberry Pi kopen of een Raspberry Pi Starter Kit? Dan zit je hier helemaal goed! Op deze pagina staat het laatste Raspberry Pi model (Raspberry Pi 4B) en handige Raspberry Pi starter kits. Alles is eenvoudig te bestellen en je hebt het snel in huis. We zullen deze pagina regelmatig bijwerken om jou van de beste koopjes en kwaliteit te voorzien.

Wil je eerst nog iets meer lezen over een Raspberry Pi en weten wat de mogelijkheden zijn? Lees dan het artikel “Wat is een Raspberry Pi en wat zijn de mogelijkheden?”. Als je er al genoeg over weet, lees dan lekker verder!

Raspberry Pi 4B kopen

Het is mogelijk om een losse Raspberry Pi 4B te kopen. Echter kan je hier weinig mee. Het is aan te raden om een Raspberry Pi Starter Kit te kopen als je nog geen componenten in huis hebt.

Op Bol.com kan je de officiële Raspberry Pi 4B kopen en het wordt snel bij je thuisbezorgd.

Raspberry Pi Starter Kit kopen

Er zijn verschillende Raspberry Pi starter kits. Het wordt ook weleens een Raspberry Pi Starter Pack genoemd. Op Bol.com kan je de officiële Raspberry Pi Starter Pack kopen. De bezorging is heel snel.

Verder zijn ook de volgende Raspberry Pi starter kits een aanrader:

Wij van ProgrammeerPlaats vinden het leuk om de plannen te horen van lezers. Laat gerust weten wat voor gave dingen jij wilt maken met een Raspberry Pi.

Misschien heb je al gave dingen gemaakt en wil je nog een Raspberry Pi aanschaffen? Dit willen we uiteraard ook graag weten.

Gave projecten komen op ProgrammeerPlaats te staan. Je kan contact opnemen als je dat wilt.

Heb je verder nog vragen en/of opmerkingen? Laat dan hieronder een reactie achter of neem contact op.

Plaats een reactie