Python cursussen met het STAP-budget (Aanraders!)

De Python cursussen met het STAP-budget in dit artikel zijn ideaal om Python te leren of je vaardigheden te verbeteren. Door het STAP-budget kan je deze cursussen vaak helemaal kosteloos volgen. Als je werkend of werkzoekend bent, dan heb je recht op €1000,- voor één studie per jaar. Lees verder en profiteer van het STAP-budget!

Wil je eerst nog meer over het STAP-budget lezen? Op de website van NHA lees je er alles over.

NHA

Wil je als beginner Python leren? Dan is de Python cursus van NHA een aanrader met het STAP-budget! Je leert onder andere de syntax van Python gebruiken en object georiënteerd programmeren.

Je doet vaardigheden op waarmee je je eigen programma’s in Python kan ontwerpen en bouwen.

Ook leer je hoe je software van anderen kan testen, verbeteren en bijwerken.

Het is wel handig om alvast voorkennis van programmeren te hebben, voordat je begint met de cursus.

Met het e-book “Snelcursus Leren Programmeren” is het mogelijk om op een makkelijke en snelle manier basiskennis van programmeren op te doen.

Lees op de website van NHA meer over de Python cursus.

ICT Trainingen

Bij ICT Trainingen zijn er verschillende Python cursussen die je kan volgen met het STAP-budget, zowel voor beginners als degenen die al ervaring met programmeren of Python hebben.

Van het leren van de basis van Python tot het ontwikkelen van Artificial Intelligence en Machine Learning oplossingen, er is van alles mogelijk bij ICT Trainingen.

Neem een kijkje bij ICT Trainingen voor de mogelijkheden.

Andere aanraders buiten het STAP-budget om

Het STAP-budget is natuurlijk handig om veel kosten te besparen, maar er zijn ook goede platformen die buiten het STAP-budget vallen.

Deze willen we je niet onthouden. Pluralsight en Coursera zijn goede platformen om Python te leren of je vaardigheden te verbeteren. Neem daar zeker even een kijkje.

Ook staan op ProgrammeerPlaats de beste Python boeken voor beginners. Boeken zijn zeer geschikt om als beginner Python te leren.

Weet je toch niet helemaal zeker of je gelijk Python wil leren? Dan is het e-book “Snelcursus Leren Programmeren” een aanrader.

Door middel van makkelijke uitleg leer je in het e-book de basis van het programmeren en maak je kennis met meerdere programmeertalen.

Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Laat dan hieronder een reactie achter of neem contact op.

Plaats een reactie