De 5 beste houten laptopstandaarden

Houten laptopstandaarden worden tegenwoordig steeds meer ontdekt. Hier staan de beste 5 op een rij. Het is goed voor je werkhouding en nog milieuvriendelijk ook. Er staan ook laptopstandaarden tussen die staand werken mogelijk maken. Dan heb je een sta bureau. Verder kom je verstelbare (houten) laptopstandaarden, laptopstandaarden van bamboe en een laptoptafel van hout tegen. Zelf heb ik de Ubambu stand gekocht, waardoor ik (gedeeltelijk) staand mijn werkzaamheden achter de laptop kan verrichten. Wellicht is het ook iets voor jou. Lees lekker verder!

1. Ubambu stand

Afmetingen: 29 x 47 x 1,5 cm (L x B x H) voor bovenste werkblad waar laptop op staat

De Ubambu stand heb ik zelf in huis staan en ik werk er regelmatig mee. Op deze manier kan ik staand werken wanneer ik wil. Het is een mooie en goed afgewerkte laptopstandaard van bamboe.

Van elk bureau of tafel kan je met de Ubambu stand een sta bureau maken. Het is verstelbaar in verschillende hoogtes. Het onderste werkblad is groter dan het bovenste werkblad.

Het onderste werkblad is bedoeld voor je toetsenbord en muis. Op het bovenste werkblad kan je laptop staan. De Ubambu stand is makkelijk en snel in elkaar te zetten.

Ik ben zeer tevreden over de Ubambu stand. Het ziet er mooi uit, is makkelijk in elkaar te zetten en van goede kwaliteit. Van staand werken raak ik energieker. Andere kopers zijn ook lyrisch over de Ubambu stand.

Ubambu stand

Verkrijgbaar bij

bol.com (€114,95)
Laatst bijgewerkt: 17 januari 2024 - 09:22

2. Opvouwbare laptopstandaard bamboe

Afmetingen: Geschikt voor 15,6 inch laptop en kleiner

Deze laptopstandaard van bamboe is opvouwbaar. Het is daarom niet alleen goed voor je werkhouding, maar ook makkelijk om mee te nemen.

Je kan het helemaal plat maken en op die manier overal mee naartoe nemen. Het instellen van de laptopstandaard is zo gedaan en kan in 4 standen.

De gaten kunnen de warmte van je laptop makkelijk doorlaten. Dit is speciaal zo ontworpen. Er is dus minder kans op oververhitting van je laptop.

Deze opvouwbare laptopstandaard van bamboe valt erg in de smaak. Veel kopers hebben er al profijt van en merken dat een gezondere werkhouding ze meer energie geeft.

Opvouwbare laptopstandaard bamboe

Verkrijgbaar bij

bol.com (€24,99)
Laatst bijgewerkt: 17 januari 2024 - 09:22

3. Sta bureau Ed-Works

Afmetingen: 317,9 x 333,7 mm (L x B) voor bovenste werkblad waar laptop op staat

Dit houten sta bureau doet een beetje denken aan de houten laptopstandaard die op 1 staat, namelijk de Ubambu stand. Het ontwerp komt redelijk op hetzelfde neer.

Met het sta bureau van Ed-Works kan je overal een goede werkplek maken. Het is in verschillende hoogtes verstelbaar. Ook ziet de gelakte variant er mooi uit.

Doordat de houten laptopstandaard verstelbaar is, kan je altijd voor een juiste werkhouding zorgen. Het in elkaar zetten is makkelijk en zo gedaan.

Veel kopers zijn erg blij met het sta bureau van Ed-Works. Ze merken dat hun lichamelijke klachten afnemen. Het enige nadeel is dat het sta bureau van Ed-Works zwaar is, door het hout.

Sta bureau Ed-Works

Verkrijgbaar bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: 17 januari 2024 - 09:22

4. Laptopstandaard hout Gusta

Afmetingen: Geschikt voor 15,6 inch laptop en kleiner

De houten laptopstandaard/laptoptafel van Gusta is anders dan de houten laptopstandaarden die je tot nu toe hebt gezien. Op meerdere plekken kan je er gebruik van maken.

Je hoeft niet meer de hele dag je laptop op de eet- of salontafel te zetten. Met deze laptopstandaard heeft je laptop een vaste plek. Je hoeft de laptopstandaard alleen maar uit te klappen en het is al te gebruiken. Er zijn verschillende standen.

Niet alleen is deze laptopstandaard handig voor op de eettafel of bijvoorbeeld op je bureau, ook voor op de bank of in bed is het een geschikte laptopstandaard.

Kopers vinden het erg prettig dat deze houten laptopstandaard van Gusta op meerdere plekken te gebruiken is. Het werkt goed en ziet er ook nog eens modern uit.

Laptopstandaard hout Gusta

Verkrijgbaar bij

bol.com (€29,99)
Laatst bijgewerkt: 17 januari 2024 - 09:22

5. Laptopstandaard van hout QUVIO

Afmetingen: Geschikt voor 15,6 inch laptop en kleiner

De houten laptopstandaard van QUVIO is eenvoudig, maar heel handig. Voor een mooie prijs kan je al ergonomisch werken door deze laptopstandaard.

Je zal minder lichamelijke klachten hebben, omdat je de laptop met deze laptopstandaard op ergonomische hoogte kan zetten. Dit scheelt klachten aan de schouders, rug en nek.

Het is zo ontworpen dat je laptop niet te warm wordt en er niet vanaf glijdt. Onder de laptop is er de ruimte om een toetsenbord te plaatsen.

Kopers vinden het een mooie en goed werkende houten laptopstandaard. Op een makkelijke manier kan je al ergonomisch werken met deze laptopstandaard.

Laptopstandaard van hout QUVIO

Verkrijgbaar bij

bol.com (€22,95)
Laatst bijgewerkt: 17 januari 2024 - 09:22

Meer houten laptopstandaarden + extra tips

De 5 beste houten laptopstandaarden heb je nu gezien. Onder andere laptopstandaarden van bamboe, verstelbare (houten) laptopstandaarden en een laptoptafel van hout heb je voorbij zien komen.

Wil je toch nog verder kijken naar meer houten laptopstandaarden? Op Bol.com zijn er nog meer te vinden.

Deze artikelen zijn ook interessant om eens door te nemen:

Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Laat dan hieronder een reactie achter of neem contact op.

Plaats een reactie