GeneratePress review en ervaringen 2022: Beste WordPress theme?

Lees hier een uitgebreide GeneratePress review, gebaseerd op eigen ervaringen. ProgrammeerPlaats is namelijk ook overgestapt op GeneratePress! GeneratePress is een zeer geliefd WordPress theme en wordt steeds meer gebruikt. Er is ook een premium versie (GP Premium) van GeneratePress, is dit de moeite waard? Ontdek hier meer over GeneratePress en waarom jij het zou moeten aanschaffen.

Ja, ik wil gebruik maken van GeneratePress, één van de beste WordPress themes!

Waarom is ProgrammeerPlaats overgestapt naar GeneratePress?

Voor ProgrammeerPlaats gebruikten we eerst een WordPress theme genaamd: Responsive Mobile. Dit was op zich geen heel slecht thema voor een beginnende website, maar de mogelijkheden waren gewoon beperkt, er was weinig support, zag er niet superstrak uit en het was niet heel snel.

Het werd dus tijd om over te stappen op een ander WordPress theme, om echt te kunnen groeien met ProgrammeerPlaats. Als je een website hebt, wil je natuurlijk serieus genomen worden en de bezoekers niet wegjagen.

We hebben goed onderzoek gedaan naar veel verschillende WordPress themes en hebben gelet of het thema voldoet aan de volgende eisen:

 • Zorgt voor een snelle website
 • Is SEO vriendelijk
 • Makkelijk om te gebruiken
 • Goede mogelijkheden voor developers met een duidelijke documentatie
 • Grote community
 • Strak design en responsive
 • Werkt goed samen met belangrijke plugins

Pareltje

Heel veel WordPress themes konden hier niet allemaal aan voldoen en toen kwamen we GeneratePress tegen! GeneratePress bleek een pareltje te zijn onder de WordPress themes.

Het viel gelijk op dat de gebruikers van GeneratePress laaiend enthousiast zijn over het thema. Dit is namelijk te zien bij de reviews over het thema, op de officiële website van WordPress.

GeneratePress reviews en details op officiële WordPress website

Inmiddels zijn er al meer dan 200.000 actieve installaties. Het WordPress thema wordt steeds bekender onder het grote publiek. De developers van GeneratePress zijn erg actief en er is regelmatig een update.

Er zijn op het moment van schrijven 937 reviews gegeven en maar liefst 926 daarvan zijn 5 sterren! Dit zie je vrijwel bij geen enkel ander WordPress thema. Het geeft aan hoe blij de gebruikers zijn met GeneratePress.

GeneratePress bleek dus aan alle eisen te voldoen die we vooraf gesteld hadden aan een WordPress theme en andere gebruikers waren (Nog steeds!) heel erg enthousiast. Genoeg redenen om het thema uit te gaan proberen.

Complimenten van bezoekers

Hier hebben we tot op de dag van vandaag absoluut geen spijt van! We krijgen zelfs regelmatig via de mail en op LinkedIn complimenten van bezoekers, dat de site er mooi en strak uitziet. Ze vinden het prettig om op de website te zijn en dat komt onder andere door het simpele en strakke design.

Veel mensen houden niet van allerlei toeters en bellen op een website. Dit schrikt mensen af. Veel eigenaren van websites maken juist wel die fout om heel veel in een website te proppen, waardoor het onoverzichtelijk wordt.

Complimenten bezoeker LinkedIn

Veel design mogelijkheden

Het basis design van GeneratePress is simpel, strak en overzichtelijk. Op ProgrammeerPlaats maken we op het moment van schrijven gebruik van het basis design. In de toekomst staat het wel op de planning om het design van de website (wat) aan te passen. Daarvoor blijven we GeneratePress gebruiken natuurlijk!

Met GeneratePress zijn er veel mogelijkheden. Je kan het design van je website inrichten hoe jij maar wil. Dit kan je zelf met CSS doen, maar dat kost wel veel tijd. Met de premium versie wordt het veel makkelijker voor je gemaakt en heb je onder andere de volgende mogelijkheden:

 • Gebruik maken van de handige modules
 • Eén van de gave demo sites gebruiken

Er zitten nog veel meer voordelen aan de premium versie van GeneratePress. Zowel voor gebruikers die van gemak houden als programmeurs. Vandaar dat ProgrammeerPlaats ook gebruik maakt van de premium versie. In “Wat zijn de voordelen van de premium versie (GP Premium)?” lees je daar meer over.

Lees verder om erachter te komen wat er allemaal nog meer goed is aan GeneratePress en waarom jij het zou moeten gebruiken. De premium versie heeft nog meer gave voordelen, die nog niet benoemd zijn. Is dit pareltje onder de WordPress themes ook de beste?

Waarom zou jij GeneratePress moeten gebruiken?

Het is leuk om te weten waarom ProgrammeerPlaats is overgestapt naar GeneratePress, maar waarom zou het voor jou een goede overstap kunnen zijn naar dit WordPress thema? Of misschien zoek je een thema om mee te beginnen?

We gaan kijken naar wat GeneratePress allemaal te bieden heeft en wat de mogelijkheden met het WordPress thema zijn. Daarnaast worden de persoonlijke ervaringen van ProgrammeerPlaats gedeeld.

GeneratePress website homepage

Simpel in gebruik

Ten eerste is het natuurlijk belangrijk dat een WordPress theme makkelijk is om te gebruiken binnen WordPress. WordPress zelf heeft veel handige features en dat moet goed aansluiten bij het geïnstalleerde thema.

GeneratePress is heel makkelijk om te gebruiken en sluit goed aan op de features binnen WordPress. We gaan hier natuurlijk niet alle features bespreken van WordPress die goed werken met GeneratePress, anders ben je morgen nog bezig met lezen.

Laten we gaan kijken naar 2 belangrijke features van WordPress die goed samengaan met GeneratePress. Ten eerste sluit de Customizer van WordPress naadloos aan op GeneratePress. Met de Customizer kan je het design/uiterlijk van je website eenvoudig aanpassen.

Als je in het Dashboard naar Appearance/Weergave gaat, zie je daar ook “GeneratePress” bij staan. De modules zijn alleen beschikbaar als je een premium versie hebt, hierdoor kan je nog makkelijker veel meer aanpassen op je website.

Naast de modules staat een blok “Begin met aanpassen”. Hier is het mogelijk om gelijk door te klikken en de meest belangrijke onderdelen op je website eenvoudig aan te passen. Je komt in de Customizer terecht.

Begin met aanpassen GeneratePress

De documentatie is uitgebreid en zeer helder. Hierdoor hoef je niet alles zelf uit te vinden. De bovenstaande omgeving is eigenlijk vooral handig als je een premium versie hebt, maar je zou hier eenvoudig kunnen doorklikken naar de Customizer en gebruik kunnen maken van de documentatie.

Je zou natuurlijk ook gelijk naar de Customizer kunnen gaan. In de Customizer kan je onder andere de volgende onderdelen makkelijk aanpassen: Lay-out, kleuren, menu’s en widgets. In de premium versie is het mogelijk om andere features (Modules) te activeren. Dit maakt de mogelijkheden nog groter. In “Slim gebruik maken van features” lees je daar meer over.

Gutenberg

Gutenberg is de nieuwe editor van WordPress. Veel WordPress gebruikers maken momenteel nog gebruik van de oude editor, maar ook steeds meer gebruikers gaan toch de overstap wagen.

GeneratePress ondersteunt Gutenberg volledig en gaat zelfs nog een stapje verder. Dit zijn onder andere de extra mogelijkheden van GeneratePress in Gutenberg:

 • Realistisch bewerken van de website, met de juiste afmetingen, kleuren en typografie
 • Content titel uitschakelen
 • Realistische content breedte in editor

De naam Gutenberg komt van Johannes Gutenberg. Hij staat bekend als degene die de boekdrukkunst heeft uitgevonden. Vandaar de afbeelding hieronder van Johannes Gutenberg, als eerbetoon. Zonder hem bestond WordPress en daarom ook GeneratePress misschien niet?

Johannes Gutenberg

Snelle website

Een snelle website is zeer belangrijk, zowel voor je bezoekers als voor SEO. Dit staat ook in combinatie met elkaar. Als je een trage website hebt, zullen veel bezoekers snel weer weg klikken en Google weet daarom dat je geen goede website hebt, dit is nadelig voor SEO.

Een WordPress theme is een onderdeel van de snelheid van je website. Er spelen ook andere dingen mee, zoals je hosting provider, de code die je zelf hebt toegepast, de grootte van de afbeeldingen die je gebruikt enz. Maar het is al een groot voordeel als je WordPress thema snel is, anders wordt het superlastig om je website snel te maken, de andere dingen kunnen makkelijker opgelost worden.

Gelukkig is GeneratePress echt heel snel. Dit ervaren we zelf ook met ProgrammeerPlaats. De code van GeneratePress zit goed in elkaar, waardoor de website snel laadt.

Google heeft een eigen “PageSpeed” test. Laten we de homepage van ProgrammeerPlaats daar even doorheen halen als voorbeeld:

PageSpeed homepage ProgrammeerPlaats

Voor “Desktop” haalt ProgrammeerPlaats momenteel een score van 96! Hier heeft GeneratePress een groot aandeel in. Dit is echt heel goed en Google zal ProgrammeerPlaats daardoor ook hoger gaan ranken.

Voor “Mobiel’ haalt ProgrammeerPlaats momenteel een score van 86. Dit is ook goed. Het is ook lastiger om hoger te scoren op snelheid voor mobieltjes, omdat ze natuurlijk minder krachtig zijn dan desktops.

De resultaten zijn ver boven het gemiddelde, als je het vergelijkt met andere websites. GeneratePress benadrukt dat het snelheid ook erg belangrijk vindt en heeft hier duidelijk rekening mee gehouden in de code.

Ja, ik wil gebruik maken van GeneratePress, één van de beste WordPress themes!

Simpel en strak design + eenvoudig aanpassen

We hebben het er al eerder over gehad, het simpele en strakke design van GeneratePress. ProgrammeerPlaats maakt momenteel gebruik van het basis design, dit ziet er simpel en strak uit.

Het blijkt wel dat bezoekers dit erg fijn vinden. Eén van de reacties op LinkedIn, die je eerder hebt gelezen in dit artikel. spreken boekdelen. Zoveel hoef je dus geen eens te veranderen om bezoekers een prettige ervaring te geven op je website. Wel is het handig om een eigen identiteit aan te nemen en vandaar dat het design van ProgrammeerPlaats in de toekomst nog op de schop gaat.

Binnen een uurtje heb je al een WordPress website opgezet met GeneratePress als thema. Lees in “WordPress website maken” hoe je dat doet. Het ziet er gelijk al strak uit en je kan het eenvoudig gaan uitbreiden. Zo ziet het eruit als je net begint en het artikel “WordPress website maken” hebt gelezen:

GeneratePress basis opzet

Natuurlijk is dit niet de enige optie. Je kan het design inrichten hoe jij maar wil. Dit zou bijvoorbeeld met CSS kunnen. Met CSS heel je website aanpassen, is wel veel werk. Makkelijk is ook om één van de demo sites te gebruiken, lees daar meer over in “Demo site library”. Of gebruik maken van de modules (Premium versie), maakt het veel makkelijker om de website aan te passen.

Goed voor SEO

De laatste jaren is de snelheid van een website steeds belangrijker geworden om hoger te ranken in Google. Zowel voor desktop als mobiel. Google wil de beste ervaringen voor zijn bezoekers en daar speelt de snelheid van een website een belangrijke rol in.

Je hebt net gelezen dat GeneratePress een heel snel WordPress theme is. Dit is dus heel goed voor SEO! Daarnaast speelt content natuurlijk ook een belangrijke rol, maar snelheid is tegenwoordig enorm belangrijk geworden.

Als website zijnde wil je gevonden worden en GeneratePress helpt je daar een handje aan mee, door je website snel te maken. Met een aantal artikelen staat ProgrammeerPlaats momenteel op de eerste plaats, bijvoorbeeld als je “Java leren” opzoekt in Google, staat een artikel van ProgrammeerPlaats bovenaan:

Artikel ProgrammeerPlaats bovenaan in Google

Daarboven staan nog advertenties, maar die tellen niet meer voor SEO. Zonder GeneratePress zou het voor ProgrammeerPlaats moeilijker zijn om hoog te ranken in Google.

Responsive

Het is tegenwoordig erg belangrijk dat een website responsive is. Als een website responsive is, betekent het dat de website geschikt is voor verschillende schermgroottes van verschillende apparaten.

Voor een bezoeker die de website bezoekt op een smartphone, zou het niet prettig zijn als de website daar hetzelfde eruit ziet als op een desktop. Dit is niet te doen.

GeneratePress zorgt dat je website volledig responsive en geschikt is voor verschillende schermgroottes van verschillende apparaten. Het design verandert mee met de schermgroottes en zorgt voor de best mogelijke ervaring. Dat ziet er zo uit bij de homepage van ProgrammeerPlaats:

Homepage ProgrammeerPlaats responsive

Naar het thema zelf heb je geen omkijken meer, om het responsive te maken. Tegenwoordig bezoeken steeds meer mensen via hun smartphones een website. ProgrammeerPlaats wordt ook veel bezocht door bezoekers via hun smartphone, kijk bijvoorbeeld eens naar het percentage mobiele bezoekers van de afgelopen maand:

ProgrammeerPlaats apparaten percentage bezoekers

Maar liefst 40,3% van de bezoekers bezochten ProgrammeerPlaats via hun smartphone. Dit geeft maar weer aan hoe belangrijk het is om je website te optimaliseren voor smartphones en andere apparaten, zoals tablets.

Hoe responsive je website is speelt ook mee in de ranking in Google. Als je website bijvoorbeeld niet is geoptimaliseerd voor smartphones, zal je website laag ranken in Google op een smartphone. Hierdoor mis je veel bezoekers! Gelukkig is GeneratePress responsive.

Compatibel met (goede) plugins

Wat is een WordPress website zonder goede plugins? Daar is WordPress onder andere voor bedoeld, het makkelijker maken voor gebruikers om extra functionaliteiten aan een website toe te voegen. Dat is mogelijk met plugins.

Vaak is het zo bij een verhuizing naar een ander WordPress thema, dat bepaalde plugins niet meer helemaal lekker werken. De plugins zijn niet compatibel met het nieuwe WordPress thema.

Bij ProgrammeerPlaats hebben we daar totaal geen last van gehad. Bij het overstappen naar GeneratePress, werkten alle geïnstalleerde plugins gewoon nog naar behoren.

Tijdens de overstap waren er iets van 15 plugins geïnstalleerd en allemaal deden ze (Nog steeds!) het gewoon goed bij het nieuwe thema GeneratePress.

Passend puzzelstuk

Uit onderzoek blijkt dat GeneratePress compatibel is met vrijwel elke goede en bekende plugin. Enkele voorbeelden zijn:

 • WooCommerce
 • Yoast SEO
 • Elementor
 • W3 Total Cache
 • Beaver Builder

Daarnaast heeft GeneratePress ook een eigen plugin (GP Premium). Met deze plugin zijn onder andere de zeer handige premium modules beschikbaar.

Uitgebreide documentatie

Zeker niet onbelangrijk is een documentatie bij een WordPress theme. Vooral mensen die net beginnen met WordPress, kunnen door de bomen het bos niet meer zien bij het installeren van een thema.

Ook voor de meer ervaren WordPress gebruikers is het zoeken geblazen na de installatie van een nieuw thema. Veel thema’s verschillen van elkaar en het gebruik ervan is daarom ook verschillend.

Gelukkig heeft GeneratePress een zeer uitgebreide documentatie. Hierin is letterlijk alles te vinden, wat je maar wil weten over het thema. De artikelen zijn zeer duidelijk, met mooie afbeeldingen en gifs om het allemaal nog duidelijker te maken.

Zowel voor programmeurs als degenen die niet (willen) programmeren, staan er duidelijke en goede artikelen in de documentatie. De goede documentatie is een zeer groot pluspunt van GeneratePress en verhoogt de gebruiksvriendelijkheid van het thema.

GeneratePress documentatie

Community en support

De community van GeneratePress is heel levendig! Inmiddels is GeneratePress al meer dan 2,3 miljoen keer gedownload en de community blijft ontzettend hard groeien.

Op het support forum van GeneratePress op de officiële website van WordPress, zie je dat er veel vragen worden gesteld en gebruikers elkaar onderling ook helpen. Daarnaast heeft GeneratePress mensen in dienst die de support op zich nemen.

Veel WordPress themes hebben alleen een support forum op de officiële website van WordPress, maar GeneratePress heeft ook een eigen support forum op de website van GeneratePress zelf.

Je ziet dat het support forum op de website va GeneratePress heel actief is. Alleen gebruikers van de premium versie hebben volledige toegang tot het support forum van GeneratePress. Meer daarover in “Support” in het hoofdstuk “Wat zijn de voordelen van de premium versie (GP Premium)?”.

Ja, ik wil gebruik maken van GeneratePress, één van de beste WordPress themes!

Wat zijn de voordelen van de premium versie (GP Premium)?

Hiervoor hebben we het vooral over dingen gehad die horen bij de gratis versie van GeneratePress. Veel GeneratePress gebruikers stappen over naar de premium versie. Dat is niet voor niets! Wij van ProgrammeerPlaats zijn ook overgestapt op de premium versie. Lees verder om erachter te komen wat de voordelen zijn van de premium versie.

Goedkoop + een mooie Lifetime aanbieding

Voor alles wat je krijgt is de premium versie van GeneratePress (GP Premium) erg goedkoop. Op het moment van schrijven kost GP Premium $59.

GP Premium kosten update 2021

Bij sommige WordPress themes zit je vast aan een bepaald abonnement, maar bij GeneratePress hoef je maar eenmalig $59 te betalen. Vaak zijn er ook nog kortingsacties en is de prijs nog minder.

Je leven lang kan je gebruik maken van de premium versie voor deze prijs. Echter is het wel handig om het te verlengen na een jaar, want dan blijf je beschikking houden tot nieuwe updates en support.

Als je niet tevreden bent over GP Premium, krijg je je geld terug als je dat binnen 30 dagen aangeeft. Er is dus geen enkel risico bij de aankoop van GP Premium.

Een echte aanrader is om te profiteren van de mooie Lifetime aanbieding. Hierdoor hoef je niet elk jaar $59 te betalen om beschikking te houden tot nieuwe updates en support.

GP Lifetime aanbieding

Beschikbaar voor maximaal 500 websites

GP Premium is beschikbaar voor maximaal 500 websites. Als je GP Premium hebt aangeschaft, kan je het dus op vele WordPress websites installeren.

Voor jezelf is dat handig, maar zeker ook als je klanten hebt. Dit scheelt zoveel geld. Veel Premium WordPress themes kan je maar op één website installeren en zijn vaak ook prijziger.

Demo site library

Heb je geen zin om veel tijd te steken in de opmaak van je website? Dat is geen probleem als je GP Premium hebt! Je kan namelijk heel eenvoudig gebruik maken van een demo site uit de site library.

Momenteel zijn er meer dan 50 demo sites waar je gebruik van kan maken. Genoeg keuze dus uit designs, waarvan er vast eentje tussen zit die aansluit bij jouw smaak en website.

Op deze manier heb je al heel snel een mooie website gemaakt. Neem eens een kijkje op de website van GeneratePress om de verschillende demo sites te aanschouwen.

Site library GeneratePress

Slim gebruik maken van features

In GP Premium zijn er speciale Modules. Hierdoor is het eenvoudiger om nog meer aanpassingen op je website te maken. Als je dit allemaal in code moet doen, ben je lang bezig.

Hiervoor download je de “GP Premium plugin”, om toegang te krijgen tot alle modules. Je ziet ook hier weer dat GeneratePress rekening houdt met de snelheid van je website.

Normaal zijn bij een premium WordPress theme alle extra features (Modules) gelijk al geactiveerd en allemaal in de code verwerkt. GeneratePress heeft dit op een andere slimme manier aangepakt.

Je hebt namelijk als Premium gebruiker zelf in de hand welke features je wil activeren. Standaard staan de features gedeactiveerd en als je gebruik wil maken van een feature, activeer je deze met een simpele handeling.

Dit is heel goed voor de performance van je website. Alleen de code wordt geladen voor de features die je zelf hebt geactiveerd. Dit maakt je website sneller.

Bijna niemand maakt gebruik van alle extra features en daarom is het ook heel slim dat GeneratePress de gebruiker de touwtjes in handen geeft. Aan dit soort dingen merk je dat GeneratePress echt een professioneel en heel goed thema is.

GP Premium modules
Klik op de afbeelding om het te vergroten

Real-time aanpassingen maken

In de Customizer kan je real-time aanpassingen maken, dit is ook gewoon mogelijk bij de gratis versie van GeneratePress. Echter zijn er een aantal onderdelen die in de Customizer komen, als je ze activeert bij de Modules.

Hierdoor kan je real-time ook de extra onderdelen aanpassen, die alleen toegankelijk zijn als je GP Premium hebt. Enkele voorbeelden daarvan zijn: Header, navigation en de lay-out van de sidebar.

Ja, ik wil gebruik maken van GeneratePress, één van de beste WordPress themes!

Ideaal voor developers

Voor developers is GeneratePress een uitermate geschikt WordPress theme. Door gebruik te maken van hooks, is het voor developers nog eenvoudiger geworden om aanpassingen te maken in code en de website meer naar eigen smaak in te richten.

Wel is het handig als je verstand hebt van HTML, CSS en PHP, om echt dieper in de code te duiken. Met de hooks van GP Premium kan je makkelijk onderdelen van het thema aanpassen.

Je kan GeneratePress daarom meer naar je eigen hand zetten. Hooks maak je in GeneratePress door een nieuw “Element” aan te maken. In deze documentatie op de website van GeneratePress lees je daar meer over.

Stel dat je op elke pagina van je website, voordat de content begint, een advertentie wil plaatsen. Met deze advertentie verdien je geld en daarom wil je het prominent in beeld hebben op elke pagina.

Dan is een hook daar heel handig voor. Je maakt een “before_content” hook aan en zet daar in HTML code de advertentie neer. Er zijn veel instellingen. Je zou de advertentie bijvoorbeeld alleen op bepaalde pagina’s kunnen zetten of onder de content.

Dit is een klein voorbeeld van wat je met een hook kan doen, maar de mogelijkheden zijn erg groot. GeneratePress heeft ervoor gezorgd dat het voor developers nog makkelijker is om met hooks te werken.

Hook GeneratePress
Klik op de afbeelding om het te vergroten

Support

In het hoofdstuk “Waarom zou jij GeneratePress moeten gebruiken?” heb je al wat gelezen over de support van GeneratePress. Hier gaan we het hebben over de support voor GP Premium gebruikers.

Op de website van GeneratePress staat een speciale pagina waarop het support forum staat. Iedereen kan dit support forum zien, maar alleen gebruikers van GP Premium kunnen een topic openen.

Het support forum is heel erg actief en de reacties zijn altijd erg snel. Verschillende mensen werken bij GeneratePress als “Customer support” en het lijkt wel of ze dag en nacht bezig zijn met vragen beantwoorden van gebruikers.

Ook de ontwikkelaar van GeneratePress zelf is veel actief op het support forum. Het geeft een prettig gevoel dat ze bij GeneratePress support zo serieus nemen. Je wordt razendsnel geholpen.

Dit is ook een enorm pluspunt aan GP Premium. De gebruiker wordt echt serieus genomen en je krijgt meer dan waar voor je geld.

Support forum GP Premium

Conclusie van deze GeneratePress review

Applausje voor jezelf als je heel de tekst hebt uitgelezen, want het was een flinke lap tekst! In deze GeneratePress review is wel duidelijk geworden dat het een geweldig WordPress thema is, zowel voor programmeurs als voor degenen die niet van programmeren houden.

Applausje GeneratePress review

GeneratePress is strak, snel, goed voor SEO, responsive en compitabel met vrijwel alle goede en belangrijke plugins. Daarnaast is er een zeer goede uitgebreide documentatie en de support is snel en goed. De community van GeneratePress is momenteel al groot en blijft maar groeien. Mensen binnen de community zijn ook bereid om elkaar te helpen.

De premium versie (GP Premium) heeft vele voordelen. ProgrammeerPlaats maakt ook gebruik van de premium versie. Met GP Premium is het makkelijker om het design aan te passen. Dit is toch wel noodzakelijk als je een eigen identiteit wil hebben. Er zijn zelfs demo sites die je kan gebruiken, waardoor je binnen een mum van tijd een prachtige website hebt.

De extra features (Modules) van GP Premium zijn geniaal. Als gebruiker heb je alles zelf in de hand. Standaard zijn de extra features gedeactiveerd en je kan ze zelf activeren. Hierdoor zitten alle features niet standaard al in de code verwerkt en dit is heel goed voor de snelheid van je website.

Met de extra features is het nog makkelijker om aanpassingen te maken. Stel dat je alles in code moet doen, dan kost dat veel tijd.

Developers hebben met de hooks een gouden mogelijkheid binnen GeneratePress om een website meer naar eigen smaak in te richten. In GeneratePress is het voor developers makkelijker gemaakt om hooks te gebruiken.

Tot slot hebben GP Premium gebruikers recht op nog meer support. Deze support is goed en snel.

De kosten voor GP Premium zijn erg laag voor datgene wat je krijgt. Je zal er geen enkel moment spijt van hebben! Er zijn vaak ook nog eens kortingsacties en de Lifetime aanbieding is een echte aanrader.

Maar is GeneratePress ook het beste WordPress thema? Het behoort zeker tot één van de beste WordPress themes! Het is moeilijk om te zeggen of het ook echt de beste is, omdat wij natuurlijk niet alle WordPress thema’s hebben uitgeprobeerd.

Ben je op zoek naar een geweldig WordPress thema? Wacht dan niet langer en ga aan de slag met GeneratePress!

Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Laat dan hieronder een reactie achter of neem contact op.

Plaats een reactie