C# certification programming in C# (exam 70-483)

Wil jij de C# certification “Programming in C# (exam 70-483)” halen en/of er meer over weten? Zoja, dan ben je hier aan het goede adres! We gaan dieper in op wat je moet leren voor dit examen. Het certificaat is erg waardevol. Waarom het waardevol is, bespreken we ook in het artikel. Tot slot krijg je de ultieme tips om het certificaat te halen. Wil je meer leren over .NET? Dan is het artikel over .NET interessant om te lezen. Lees lekker verder!

Ja, ik wil een C# certification (exam 70-483) halen!

Update: Op 31 januari 2021 is het 70-483 examen vervallen. In dit artikel van Microsoft lees je er meer over. Microsoft gaat zich meer richten op “role-based certifications”. Kijk eventueel op ICT Trainingen voor andere Microsoft certificaten (Alternatieven). Bij ICT Trainingen kunnen experts je ook advies geven over welke training het beste bij je past.

Het is natuurlijk ook mogelijk om je zonder certificaat verder in C# te verdiepen. Met de beste C# (C sharp) boeken voor beginners is het ideaal om meer over C# te leren.

Wat moet je leren voor “Programming in C# (exam 70-483)”?

Het is handig voor het leren van dit examen dat je al enige kennis van programmeren en C# hebt. Zo niet, dan is het handig om eerst “C# leren” te lezen. De bedoeling van dit examen is namelijk om je C# skills naar een hoger niveau te brengen. Als je al veel ervaring hebt met C#, kan dit examen misschien makkelijk zijn om te halen. Het kan nooit kwaad om een certificaat te halen en je baas zal er zeker blij mee zijn, of andere bedrijven waar je gaat solliciteren. Dus ook ervaren C# developers kunnen dit examen doen en daarna voor andere certificaten gaan.

De hoofdonderdelen die je moet leren voor “Programming in C# (exam 70-483)” zijn:

  • Manage Program Flow
  • Create and Use Types
  • Debug Applications and Implement Security
  • Implement Data Access

Alle onderdelen die je moet weten om de C# certification “Programming in C# (exam 70-483)” te halen, kan je leren met deze training. Al deze onderdelen zal je grondig oefenen en daarom zal je er veel van leren. Sommige onderdelen pak je misschien minder snel op, maar daar kan je meer mee oefenen, totdat je er genoeg over weet.

Uiteindelijk zal je meer kennis hebben over C# en kan je aan de slag met onder andere Windows apps, websites, games enz. De keus is aan jou waar je uiteindelijk verder mee wil gaan.

Hersenen in hoofd

Waarom is de C# certification “Programming in C# (exam 70-483)” waardevol?

Veel bedrijven hechten grote waarde aan een certification, vooral ook deze. Je toont aan dat je goed overweg kan met C# en het in de vingers hebt. Bedrijven zien dan potentie in je en zijn geneigd om je sneller aan te nemen. Als je nog niet zoveel ervaring hebt, maar wel de C# certification “Programming in C# (exam 70-483)” hebt gehaald, is de kans groter dat je aangenomen wordt. Of je eigen klanten nemen je serieuzer als je kan aantonen dat je deze certification hebt gehaald.

Je eigen kennis en zelfvertrouwen krijgen ook een boost als je het examen haalt. Je kan er dan namelijk zeker van zijn dat je goed kan programmeren in C#. Je hebt je kennis vergroot door de leerstof en de oefeningen die je hebt gedaan. Op die manier maak je van C# steeds meer je eigen taal en het gaat steeds makkelijker om ermee te programmeren. Dit verhoogt tevens het plezier om met C# te programmeren.

Programming in C# (exam 70-483) certification handen schudden

Hoe haal je “programming in C# (exam 70-483)”? Volg een training

De training “Programming in C# (exam 70-483)” van ICT Trainingen is de ideale manier om het examen te halen. Je gaat in deze training Windows applicaties ontwikkelen met C#. Je wordt natuurlijk ook helemaal voorbereid op examen. Het is ideaal om Windows applicaties te maken en te leren voor het examen. Theorie en praktijk gaan hier goed samen. Met alleen maar theorie heb je te weinig ervaring en feeling met de stof voor het examen. De training is zowel theoretisch als praktisch, wat het zo goed maakt.

Het is zeker een aanrader om het proefexamen bij de training aan te schaffen. Door het proefexamen weet je beter hoe de vraagstelling van het echte examen gaat zijn. Ook heb je meer inzicht in welke onderdelen je nog moet verbeteren om het examen te halen of een hogere score te krijgen. Zonder proefexamen kan je misschien nog voor verrassingen komen te staan, wat zeker niet leuk is om achter te komen tijdens het examen.

De investering van deze training gaat zich zeker terugbetalen. Als je al bij een bedrijf werkt, heb je kans dat je meer salaris krijgt als je het examen haalt. Bedrijven hechten waarde aan een C# certification en kunnen dit ook in geld belonen. Ook als je gaat solliciteren, kunnen bedrijven erg blij zijn als je de C# certification “Programming in C# (exam 70-483)” hebt gehaald.

Door de kennis die je ermee opdoet en grotere kans op een goede baan als developer, verdien je deze investering ruimschoots terug. Het zou een hele goede zet zijn voor je toekomst, als je die voor je ziet als C# developer. Investeren in jezelf is goed en je durft vooruit te gaan. Waarom wel een Netflix abonnement nemen en niet investeren in jezelf en je toekomst? Pak je kans.

Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Laat dan hieronder een reactie achter of neem contact op.

Plaats een reactie