Programmeertaal R (Programming language R): Uitleg + voorbeelden!

Programmeertaal R

In dit artikel gaan we dieper in op de programmeertaal R (Programming language R). We maken het niet ingewikkeld, zodat het voor iedereen te begrijpen is. Programmeren in R wordt elk jaar weer populairder. Het is ook leuk om eens naar (simpele) code voorbeelden van de programmeertaal R te kijken. Pak een kopje koffie en lees lekker verder!

Lees meerProgrammeertaal R (Programming language R): Uitleg + voorbeelden!

JSON bestand openen: Hoe doe je dat?

JSON bestand openen

Een JSON bestand openen is simpel, maar je moet maar net even weten hoe het moet. Eerst gaan we kijken naar de beste programma’s waarmee je een JSON bestand kan openen. Met deze programma’s maak je een JSON bestand leesbaar. Er kunnen enkele redenen zijn waarom je een JSON bestand niet kan openen. Tot slot geven we aan waar je meer over JSON kan lezen. Lees lekker verder!

Lees meerJSON bestand openen: Hoe doe je dat?

Websites maken voor dummies: Jij kan ook een website maken!

Websites maken voor dummies

Wil je een website maken, maar weet je niet goed hoe je dat moet doen? Dan zit je in dit artikel “Websites maken voor dummies” helemaal goed! Eerst gaan we kijken of het boek “Websites maken voor Dummies” goed is. Er zijn verschillende manieren om een website te maken. Ook heb je bepaalde dingen nodig en die gaan we bespreken. Kan je bijvoorbeeld een website maken zonder hosting? Tot slot geven we de beste tips voor beginners om een website te gaan maken. Lees snel verder en ga je eigen website maken!

Lees meerWebsites maken voor dummies: Jij kan ook een website maken!

Coronavirus (COVID-19): Wat moet je thuis gaan doen in lockdown?

Coronavirus thuis in lockdown

Vandaag is Nederland officieel in lockdown gegaan. Elke Nederlander gaat nu in min of meerdere mate de consequenties voelen van het coronavirus (COVID-19). De komende weken zullen we met z’n allen veel thuis gaan zitten. Maar wat kan je allemaal doen als je voor zo’n lange tijd thuis zit? Hier gaan we het over hebben. Tot slot geven we je nog extra tips om handigheden te kopen om zelf het coronavirus tegen te gaan.

Lees meerCoronavirus (COVID-19): Wat moet je thuis gaan doen in lockdown?

404 error | 404 not found | HTTP error 404 – Meer erover en de oplossing!

404 error | 404 not found | HTTP error 404

De kans is groot dat je weleens een 404 error bent tegengekomen. Het staat ook wel bekend als “404 not found” en “HTTP error 404”. Eerst gaan we kijken wat een 404 error is. Daarna worden er oplossingen gegeven voor websitebezoekers en web developers. Als web developer is het handig om een 404 error pagina te maken en hier gaan we het tot slot over hebben. Lees snel verder!

Lees meer404 error | 404 not found | HTTP error 404 – Meer erover en de oplossing!