De 7 beste SEO boeken voor beginners + extra SEO tips! [2021]

SEO boeken voor beginners

De 7 beste SEO boeken voor beginners staan hier voor jou op een rijtje. Er staan zowel Nederlandse als Engelse boeken tussen. Op ProgrammeerPlaats maken we ook gebruik van SEO (Search Engine Optimization) en daarom verwelkomen we honderden bezoekers per dag. We geven extra SEO tips in dit artikel over hoe wij dat doen! SEO is het optimaliseren van je website voor zoekmachines, veelal Google. Daardoor kom je hoger in Google te staan op bepaalde zoekwoorden en trek je meer bezoekers. Ben je nog een beginner en wil je dit ook leren? Met de onderstaande SEO boeken doe je als beginner veel kennis op!

Lees meerDe 7 beste SEO boeken voor beginners + extra SEO tips! [2021]

GitHub tutorial voor beginners: Begin simpel met GitHub!

GitHub tutorial voor beginners

In deze GitHub tutorial voor beginners krijg je eerst een korte GitHub introductie (Introduction) en daarna gaan we lekker aan de slag. Aan de hand van een simpel oefenproject ga je basic Git commands (Instructies) leren toepassen. Op deze manier kan je ook GitHub gaan gebruiken voor je eigen projecten. Tot slot lees je waar je nog meer goede tutorials en cursussen over GitHub kan vinden voor beginners, om er nog dieper in te duiken. Lees lekker verder!

Lees meerGitHub tutorial voor beginners: Begin simpel met GitHub!

Programmeren met Minecraft: Verschillende mogelijkheden!

Programmeren met Minecraft

Programmeren met Minecraft is een leuke manier voor kinderen om te leren programmeren. Zelfs voor volwassenen kan het leuk en leerzaam zijn. Je hebt de mogelijkheid om in echte programmeertalen te programmeren met Minecraft, zoals Python. Ook is er de mogelijkheid om met visuele blokken te programmeren. Het is niet alleen leerzaam, maar je krijgt ook nog eens meer mogelijkheden in het spel. Om echt goed met Minecraft te leren programmeren is het aan te raden om goede boeken aan te schaffen. Lees lekker verder!

Lees meerProgrammeren met Minecraft: Verschillende mogelijkheden!

Beste 10 laptops voor programmeren (Programming/coding): De beste keuzes voor developers!

Laptops voor programmeren (Programming/coding): Beste keuzes voor developers!

Hier ga je de beste laptops vinden voor developers om mee te programmeren (Programming/coding). Ook staan er goedkope opties tussen, zodat er voor iedere developer een geschikte laptop tussen staat, ongeacht je budget. Via de linkjes en de groene knoppen zijn de laptops eenvoudig te bestellen op Bol.com. Lees lekker verder!

Lees meerBeste 10 laptops voor programmeren (Programming/coding): De beste keuzes voor developers!

Een to-do list maken met PHP, PDO en een MySQL database

Een to-do list maken met PHP, PDO en een MySQL database

In dit artikel kan je eenvoudig zelf een to-do list maken met PHP, PDO en een MySQL database. Je leert daarmee ook de basis van deze technieken kennen. Als je de basis van deze technieken beheerst, kan je heel veel andere gave projecten gaan maken. Het is ook de bedoeling dat je niet stil blijft zitten na dit artikel, maar verder aan de slag gaat. Lees lekker verder!

Lees meerEen to-do list maken met PHP, PDO en een MySQL database

Toetsenbordstickers: De beste en veel verschillende soorten staan hier!

Toetsenbordstickers, o.a. voor blind typen, met kleine letters, QWERTY en AZERTY

Toetsenbordstickers zijn heel handig. Voor programmeurs kan het handig zijn, maar ook voor anderen die (regelmatig) gebruik maken van een toetsenbord. Er zijn zelfs speciale toetsenbordstickers voor blinden en slechtzienden. Verder komen de volgende soorten toetsenbordstickers langs in dit artikel: Toetsenbordstickers (Keyboard stickers) met kleine letters, QWERTY, AZERTY, verschillende talen, lichtgevend en fluorescerend en er zijn speciale toetsenbordstickers voor blind typen. Bestellen is eenvoudig via de linkjes en groene knoppen. Lees lekker verder!

Lees meerToetsenbordstickers: De beste en veel verschillende soorten staan hier!

Laptopstickers: De leukste stickers voor je laptop vind je hier!

Laptopstickers, o.a. voor de MacBook Air/Pro, HP, Chromebook en Lenovo

Ben je op zoek naar laptopstickers? Dan zit je hier goed! Stickers zijn niet alleen leuk voor op je laptop, maar ook nog eens handig. Het kan onder andere beschadigingen tegengaan en verbergen. Laptopstickers zijn er in allerlei soorten en maten, voor bijvoorbeeld een MacBook Air/Pro, HP, Chromebook, Lenovo en nog vele andere laptops. (Coole) designs van laptopstickers kunnen je laptop een stuk mooier maken. Er komen hier verschillende soorten laptopstickers voorbij, zoals vinyl, Star Wars, Harry Potter, anime en meme laptopstickers. Via de linkjes en groene knoppen kan je eenvoudig de laptopstickers kopen en je hebt ze snel in huis. Lees lekker verder!

Lees meerLaptopstickers: De leukste stickers voor je laptop vind je hier!

Portfolio website maken (Programmeur/developer): Simpele uitleg!

Portfolio website maken (Programmeur/developer)

Een portfolio website maken voor jezelf als programmeur/developer is heel goed om jezelf beter in de markt te zetten, zowel voor beginnende als gevorderde programmeurs/developers. Je maakt meer kans op een goede baan als werknemer of werk als je een freelancer bent. Dit is een voorbeeld van een prachtige portfolio website voor programmeurs/developers en je kan het simpel inrichten naar je eigen smaak. Ben je bijvoorbeeld een (beginnende) web developer, Python developer, Java developer of een PHP developer? Dan is de portfolio website die we gaan maken echt voor jou geschikt. WordPress is het beste CMS (Contentmanagementsysteem) om een goede portfolio website te maken in een korte tijd en wij gaan dit ook gebruiken. Lees lekker verder en ga gelijk aan de slag!

Lees meerPortfolio website maken (Programmeur/developer): Simpele uitleg!

Coursera review 2021: Het beste online leerplatform ter wereld?

Coursera review

In deze uitgebreide Coursera review gaan we het online leerplatform onder de loep nemen en onze mening geven. Het is één van de meest populaire online leerplatformen in de wereld, maar is het ook de beste? Vooral de MOOCs (Massive Open Online Courses) zijn erg populair op Coursera. Interessant is om naar de beste Coursera courses (Cursussen) te kijken. In Nederland en België wint Coursera ook steeds meer aan populariteit. Is een Coursera certificaat (Certificate) waardevol in Nederland en België en helpt het echt bij het solliciteren? Hier ga je achterkomen in dit artikel. We gaan onder andere ook kijken naar de Coursera app en Coursera vergelijken met Udemy en edX. Ontdek of Coursera wat voor jou is. Aanmelden en inloggen op Coursera is een fluitje van een cent. Lees lekker verder!

Lees meerCoursera review 2021: Het beste online leerplatform ter wereld?