Wat is open source?

Wat is open source?

Nieuwsgierig naar het antwoord op de vraag “Wat is open source?”. Zoja, dan zit je hier goed. Op een makkelijke manier leer je de betekenis van open source kennen. In dit artikel richten we ons op open source software. Ook gaan we open source software voorbeelden langs. Open source software is belangrijk. Waarom eigenlijk? Tot slot lees je hoe je zelf op een makkelijke manier kan leren programmeren.

Lees meerWat is open source?

Internet of Things betekenis

Internet of Things betekenis

In dit artikel gaan we dieper in op de betekenis van Internet of Things (IoT), in het Nederlands ook wel Internet der Dingen genoemd. Internet of Things is erg in opkomst en je hoort er steeds meer over. Er kleven voor- en nadelen aan. Door IoT ontstaan er nieuwe mogelijkheden. Voor de maatschappij, maar ook voor programmeurs/developers. Jij kan zelf ook aan de slag gaan met Internet of Things. Het is minder moeilijk dan je denkt. Lees snel verder.

Lees meerInternet of Things betekenis

Omscholen tot ICT’er

Omscholen tot ICT'er

Wil jij je laten omscholen tot ICT’er? Dan zit je hier goed! We gaan eerst de mogelijkheden bespreken. Er wordt vooral dieper ingegaan op het omscholen tot programmeur/developer, aangezien dit het meest relevant is voor ProgrammeerPlaats. Echter komen andere mogelijkheden ook langs. Het goede nieuws is dat jij je ook kan omscholen tot ICT’er! Omscholen tot ICT’er zonder diploma en op latere leeftijd is ook mogelijk. Met een gerichte aanpak en goede trainingen liggen er genoeg mogelijkheden. Het ligt ook aan jezelf. Wil je er echt voor gaan?

Lees meerOmscholen tot ICT’er

Full stack developer

Full stack developer

In dit artikel gaan we in op de betekenis van een full stack developer. Een full stack developer is van alle markten thuis. Zeker ook niet onbelangrijk is het salaris. Wat verdient een full stack developer gemiddeld? Tipje van de sluier, een full stack developer verdient goed geld. Misschien wil jij wel een full stack developer worden? Dat is zeker mogelijk! Hier gaan we ook op in en we bekijken wat de beste training is. Lees snel verder als je meer wilt weten over een full stack developer.

Lees meerFull stack developer