Slechte websites: 5 websites die pijn doen aan je ogen!

Slechte websites

In dit artikel gaan we kijken naar 5 slechte websites die het aangluren niet waard zijn. Daarbij kijken we vooral naar het design en de gebruiksvriendelijkheid van de websites. Bekijk de websites op eigen risico! Voor oogklachten zijn wij niet aansprakelijk. Tot slot lees je hoe je zelf eenvoudig wel een mooie website kan maken. Pak een kopje koffie en lees lekker verder!

Lees meerSlechte websites: 5 websites die pijn doen aan je ogen!

Fout bij het maken van de databaseconnectie in WordPress: Hier de oplossingen!

“Fout bij het maken van de databaseconnectie” is een veelvoorkomende fout in WordPress. In het Engels kan je het ook tegenkomen: “Error establishing a database connection”. Hier staan de 3 beste oplossingen voor je op een rijtje. Tot slot geven we het beste advies om deze fout in de toekomst te voorkomen.

Lees meerFout bij het maken van de databaseconnectie in WordPress: Hier de oplossingen!

Wat is een URL?

Wat is een URL?

De meeste mensen hebben weleens van een URL gehoord, maar wat is een URL eigenlijk? In dit artikel gaan we eerst naar de betekenis van een URL kijken. Daarna bekijken we waar een URL uit bestaat en hoe het werkt. Begrijpen wat een URL is, is niet zo lastig. De stap naar een website maken is daarmee al een klein beetje gemaakt. We geven je tot slot advies over hoe jij makkelijk een website maakt.

Lees meerWat is een URL?