De 5 gaafste binaire horloges

Binaire horloges zijn echt leuk om te hebben voor degenen die in de I(C)T werken. Voor de “nerds” onder ons die niet in de I(C)T werken is het natuurlijk ook erg leuk om zo’n horloge te hebben. Wij hebben de 5 gaafste binaire horloges op een rijtje gezet. Onder andere het getDigital binair polshorloge en een binair horloge van THE ONE (Kerala Trance KT102B1) mogen natuurlijk niet ontbreken. Via de linkjes kan je op Amazon de binaire horloges eenvoudig bestellen. Lees snel verder!

1. getDigital binair polshorloge

Doelgroep: Mannen

Het getDigital binair polshorloge ziet er vrij simpel uit, maar is toch heel uniek! De tijd aflezen is niet lastig en staat eenvoudig op Amazon.nl uitgelegd.

Je hoeft niet per se een “computernerd” te zijn om het te begrijpen. Iedereen kan het leren. Je zal er in ieder geval veel bekijks mee trekken en vragen over krijgen.

Kopers vinden dat het binaire horloge er goed en uniek uitziet. Ook vinden veel kopers het leuk dat ze de aandacht ermee trekken en uit kunnen leggen hoe het werkt.

getDigital binair polshorloge

Verkrijgbaar bij

amazon.nl (€32,95)
Laatst bijgewerkt: 17 januari 2024 - 09:22

2. JewelryWe binair horloge

Doelgroep: Mannen en vrouwen

Met het JewelryWe binair horloge lijkt het net of je een horloge uit de toekomst draagt. Mensen zullen verbaasd zijn als ze het horloge zien en hebben geen idee hoe het werkt.

Gelukkig kan jij dat uitleggen! Het is niet lastig en mensen zullen het snel begrijpen.

Kopers vinden het binaire horloge erg uniek en houden ervan dat het net lijkt of het uit de toekomst komt. Ook is het niet duur. Voor andere mensen is het verwarrend als ze het horloge zien en dat levert leuke gesprekken op.

JewelryWe binair horloge

Verkrijgbaar bij

amazon.nl (€18,98)
Laatst bijgewerkt: 17 januari 2024 - 09:22

3. Kerala Trance KT102B1

Doelgroep: Mannen en vrouwen

Een binair horloge van THE ONE mag niet ontbreken in dit rijtje. THE ONE is een goed horlogemerk dat zich focust op het maken van horloges met een binair systeem. Kerala Trance KT102B1 is het populairste binaire horloge van THE ONE.

Dat is niet voor niets, want naast dat het een uniek horloge is, ziet het er ook nog eens modieus uit. Doordat er cijfertjes bij de LED’s staan, is het iets makkelijker om de tijd af te lezen.

Kopers vinden de modieuze en unieke uitstraling van het binaire horloge geweldig. Je kan er echt mee voor de dag komen en je hebt een horloge dat niet veel andere mensen hebben.

Kerala Trance KT102B1

Verkrijgbaar bij

amazon.nl (€159,00)
Laatst bijgewerkt: 17 januari 2024 - 09:22

4. TONSHEN binair matrix horloge

Doelgroep: Mannen en vrouwen

Lijkt het je leuk om een binair horloge te dragen en hou je van een strakke uitstraling? Dan is het TONSHEN binair matrix horloge ideaal voor jou!

Veel mannen en vrouwen zullen er blij mee zijn als je dit als cadeautje geeft. Het aflezen van de tijd zal in het begin misschien wennen zijn, maar het is niet lastig.

Kopers zijn verrast wat ze voor de prijs krijgen. Het binaire horloge is goedkoop, maar toch ziet het er goed uit en het werkt ook goed. Sommige kopers krijgen zelfs complimentjes van anderen.

TONSHEN binair matrix horloge

Verkrijgbaar bij

amazon.nl (€31,99)
Laatst bijgewerkt: 17 januari 2024 - 09:22

5. SKMEI 1103 binair horloge

Doelgroep: Mannen en vrouwen

Het SKMEI 1103 binair horloge is een sterk horloge van roestvrij staal. Ook ziet het er nog eens goed uit. Je zal in ieder geval opvallen als je dit horloge draagt.

Er zijn vier verschillende LED kleuren, zodat je makkelijker de tijd kan aflezen. Het tijd aflezen zelf is niet lastig en makkelijk aan te leren. Anderen zullen ook nieuwsgierig zijn hoe het werkt.

Veel kopers vinden het een mooi binair horloge voor een toegankelijke prijs. Het is een echte aanrader als je op zoek bent naar een sterk en mooi binair horloge.

SKMEI 1103 binair horloge

Verkrijgbaar bij

amazon.nl (€34,99)
Laatst bijgewerkt: 17 januari 2024 - 09:22

Meer binaire horloges + extra tip

Hierboven heb je de 5 gaafste binaire horloges gezien. Onder andere het getDigital binair polshorloge en het binaire horloge van THE ONE (Kerala Trance KT102B1) zijn echte aanraders.

Wil je toch nog verder kijken naar nog meer binaire horloges? Op Amazon.nl zijn er nog meer te vinden.

Het is ook interessant om eens het artikel “Binaire klok: De ideale klok voor nerds!” te lezen. Je leest daar hoe je een binaire klok kan aflezen en waar je eenvoudig een binaire klok kan kopen.

Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Laat dan hieronder een reactie achter of neem contact op.

4 gedachten over “De 5 gaafste binaire horloges”

Plaats een reactie