Arduino kopen: Eenvoudig bestellen!

Wil jij een Arduino kopen, een starter kit en/of bijbehorende componenten? Dan zit je hier goed! Op deze pagina staan prachtige aanbiedingen van verschillende Arduino’s, starter kits en componenten. Deze pagina zal regelmatig bijgewerkt worden, om jou van de beste acties te voorzien.

Misschien wil je eerst beter weten wat een Arduino is? Dan is “Wat is een Arduino?” aan te raden. “De beste Arduino boeken voor beginners” en “Arduino cursus” zijn interessant om te lezen als je meer over de Arduino wil leren.

Arduino’s

Er zijn verschillende soorten Arduino’s. ProgrammeerPlaats speurt regelmatig naar de beste aanbiedingen, zodat jij een goede en goedkope Arduino kan kopen. Kwaliteit is ook belangrijk. Je kan onder andere de volgende Arduino’s kopen: Arduino Uno, Arduino Nano en Arduino Mega. Dit zijn de beste aanbiedingen en tevens is de kwaliteit goed:

De aanbiedingen gelden meestal maar kort en de verkoop gaat hard. OP=OP.

Starter kits

Met een Arduino starter kit ben je voorzien van een Arduino, veel bijbehorende componenten en benodigdheden. Als je al deze onderdelen los zou moeten kopen, dan ben je veel duurder uit. Hieronder staan de beste Arduino starter kits, zowel in prijs als in kwaliteit:

De officiële Arduino starter kit

Verkrijgbaar bij

bol.com (€103,95)
Laatst bijgewerkt: 17 januari 2024 - 09:24
Strex starter kit voor Arduino

Verkrijgbaar bij

bol.com (€47,45)
Laatst bijgewerkt: 17 januari 2024 - 09:24

De starter kits zijn erg populair en snel uitverkocht. OP=OP.

Componenten

Componenten zijn onmisbaar als je met een Arduino aan de slag gaat. Deze “Componenten Starters Set” is echt een aanrader! Er zitten onder andere veel weerstandjes en switches bij. Er zitten nog veel meer componenten in de set, die zeer handig zullen zijn bij je projecten.

Helaas is de “Componenten Starters Set” niet altijd leverbaar. Echter zijn er op Bol.com meerdere Arduino starter kits te bestellen. Hierboven heb je er ook al een aantal gezien. Hier zitten ook componenten in.

Ben je aan de slag gegaan met een Arduino en heb je al gave projecten gemaakt? Laat het hieronder in een reactie weten of je kan contact opnemen. Gave projecten komen op ProgrammeerPlaats te staan!

Heb je verder nog vragen en/of opmerkingen? Laat dan hieronder een reactie achter of neem contact op.

Plaats een reactie